Aesthetic Solutions

Choose for the best, forget the rest

Welkom op de officiële website van Aesthetic Solutions BVBA.

Ons bedrijf is de exclusieve distributeur binnen de Benelux van onder andere Mesoestetic, deze is reeds 33 jaar producent van een compleet gamma innovatieve, multifunctionele afslanking- en anti-aging producten. Dit gamma is ontworpen voor de betere schoonheidsspecialisten, wellnesscentra en esthetische artsen. 

Ook biedt Aesthetic Solutions de meest kwalitatieve en resultaatgerichte toestellen aan.  Dankzij deze combinatie zijn wij in staat naar onze klanten toe een uniek totaalconcept aan te bieden van huidverbetering, depigmentatie, afslanking, versteviging... Kortom, wij zijn de leverancier die samen met u uw instituut naar een hoger niveau zal tillen.


Aesthetic Solutions als partner:

 
 


 

Wenst u partner te worden?

Vul onderstaand formulier in en laat contact met u opnemen met een van onze adviseur-vertegenwoordigers om
 uw zaak naar een hoger niveau te tillen

Klik hier


Odoo image and text block

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt Mesoestetic over de nodige ISO normen om "Medisch" beschouwd te worden.

Met haar hoofdkantoor in Viladecans (Barcelona), ontwikkelt, produceert en verkoopt ze uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen ervan voldoen aan de strengste normen van de farmaceutische industrie.

Dankzij de doeltreffendheid van haar producten en haar meer dan 30-jarige ervaring vertrouwen artsen, cosmetica-professionals en eindgebruikers over de hele wereld - inclusief grote internationale sterren - op mesoestetic. Trust the leader.

Meer over Mesoestetic 

Odoo image and text block
Odoo image and text block
NEW RELEASES
Mesocaps

Mesoestetic nieuwe voedingssupplementen met de hoogste farmaceutische kwaliteitsstandaarden. Méér dan gewoon voedingssupplementen.Ontdek ze hier
Genesis by Mesoestetic

Het nieuwste Medical Device van Mesoestetic. Gegarandeerd en langdurig resultaat én ondertussen relaxen?

Welcome to a new era 


Ontdek het hierMesoprotech


Ze zijn er bijna! 

Deze gloednieuwe zonnebeschermers zijn ontwikkeld dankzij een baanbrekende technologie perfect voor bescherming tegen de zon. Ook zijn deze voor alle huidtypes


                            Ontdek het hierAOX FERULIC

De nieuwe Aox Ferulic is een hypermodern antioxidantconcentraat die de cellen beschermt en ook een krachtige anti-agingeffect bevat omdat het onmiddellijk de oxidatieve stress uitsluit die door externe agressies ontstaan.


      Ontdek het hier

Odoo image and text block

Reduce & Go 

(Coming soon) 

Schudden,  sprayen en gaan. Dé spray voor gelokaliseerde cellulitis. Helpt bij het verminderen van taille-, buik-, dij- en heupmetingen


                                                

.Ontdek het hier