Odoo image and text block

Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied vandermocosmetica en esthetische geneeskunde. Met het hoofdkantoor in Viladecans (Barcelona), ontwikkelt het, produceert en verkoopt uiterst effectieve behandelingen die wetenschappelijk zijn onderbouwd. De productie en controleprocessen houden zich aan de veeleisende normen van de farmaceutische industrie. Dankzij de effectiviteit van zijn producten en zijn 30+ jaar ervaring, artsen, cosmetische professionals en eindgebruikers over de hele wereld - inclusief grote internationale sterren - hun vertrouwen stellen in mesoestetic


.

Odoo image and text block

OBJETIVO BIENESTAR  November 2017

MESOESTETIC VERDIENT DE PRIJS VOOR HET ZIJN VAN DE LABORATORIUM MET HET MEEST INNOVATIEF ONDERZOEK DOOR "OBJETIVO BIENESTAR"

Het multinationale farmaceutische bedrijf is erkend voor zijn meer dan 30 jaar aan de voorhoede van technologieën en oplossingen gespecialiseerd in de esthetische geneeskunde en professionele cosmetica.Best product of the year award  December 2016

De mesopeel Bionic Age Recovery ontving de "Beste product van het jaar"-award van een van de belangrijkste Duitse vakbladen, Aesthetic Dermatology magazine.


Odoo text and image block
Odoo image and text block


Anti-Aging & Beauty Trophy 2015-2016

Voor het tweede opeenvolgende jaar werd een mesoestetische schil erkend als "BESTE PEELING VAN HET JAAR" in een van de meest toonaangevende internationale congressen voor esthetische geneeskunde in de sector.

Na de overwinning van vorig jaar met Bionic Age Recovery heeft mesopeel melanoplus, de nieuwe depigmenterende schil van het bedrijf, de hoofdprijs in de peelingcategorie behaald tijdens de Anti-Aging & Beauty Trophy 2015-2016


Pearl of Aesthetic Dermatology award maart 2015

Cosmelan, mesoestetics professionele topische depigmentatiebehandeling, is bekroond met de prestigieuze Pearl of Aesthetic Dermatology Award die door SLDE, de Poolse Medische Vereniging voor Esthetische Dermatologie wordt toegekend. De jury, bestaande uit bijna 3.000 Poolse esthetische artsen, erkende cosmelan als de beste professionele depigmentatiebehandeling voor zijn veiligheid en effectiviteit.

De prijs werd uitgereikt aan het bedrijf tijdens de ceremonie dat er werd georganiseerd in het SLDE-congres dat plaatsvond in Warschau 2015.


Odoo text and image block