Where to find us:  


 

 

Odoo image and text block

Estetika 10-11-12 maart 2018

Estetika is dé ontmoetingsplaats in de Benelux voor allen die professioneel actief zijn in de schoonheidssector. Een uniek salon waar de professionele bezoeker reeds meer dan 35 jaar het meest complete overzicht vindt op het gebied van apparatuur, producten, technieken en vorming. 

Uiteraard zal Aesthetic Solutions met  haar uniek totaalconcept aanwezig zijn! Wij zullen u met véél plezier ontvangen en uitleg verschaffen.                              
Place to be: Paleis 3 /  Stand 321

Odoo image and text block

Beauty trade Special 7-8-9 april 

Ook dit voorjaar strijkt de top van de branche uit de Benelux weer neer in de Jaarbeurs in Utrecht en wel op 7, 8 en 9 april 2018. Lees meer. Inschrijving voor Beauty Trade Special 2018 is begonnen! De inschrijving voor de Voorjaarsbeurs Beauty Trade special is geopend.   

Ook hier zal Aesthetic Solutions met  haar uniek totaalconcept aanwezig zijn! Wij zullen u met véél plezier ontvangen en uitleg verschaffen.

                  
Odoo image and text block

SBME 19-20-21 april 2018

Congrès national SBME & Congrès Européen UIME

Medical Aesthetic Solutions zal hier haar medisch totaalconcept voorstellen! Concreet houdt dit in: Medische lijn van Mesoestetic + Medical Devices.  

Odoo image and text block

BDD  22-24 februari 2018

De derde editie, in 2016, bracht 489 dermatologen en assistenten samen, naast 54 dermatologische verpleegkundigen. Dit meerdaags evenement wordt georganiseerd door de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie, in samenwerking met de Beroepsvereniging voor de Belgische Dermatologie en Venereologie en de Belgische Stichting voor Dermatologie en Venereologie..

Medical Aesthetic Solutions was hier uiteraard aanwezig om haar medisch gamma voor te stellen! We kunnen zéker en vast spreken van een groot succes. 

 

Odoo image and text block

Day of beauty 18 februari  2018

Day of BEAUTY  brengt de professionele schoonheidsspecialiste, kapster, nagelstyliste en afslankconsulente in contact met verschillende groothandels. Deze jaarlijkse vakbeurs in de provincie Antwerpen heeft als doel de nieuwste merken, technieken en toestellen op een totaal nieuwe manier kenbaar te maken.

Hier hebben we onze nieuwe producten voorgesteld! Dit was een kleinschalige beurs maar met de juiste doelgroep! Ons zie je hier volgend jaar zeker terug! Odoo image and text block

HUYD Congres 21 februari 2018

Op 3 februari 2018 vindt de tweede editie van het  HUYD Congres plaats. Het grootste en meest innovatieve evenement van het jaar! Dit biedt jou de mogelijkheid om jezelf op een unieke manier te verrijken met de laatste inzichten op het gebied van de cosmedische huidzorg. 

Aesthetic Solutions was hier uiteraard vertegenwoordigd. Ons zie je hier volgend jaar zeker terug!