Odoo image and text block

Ultimate W+ (gepatenteerd) 

Zon, huidveroudering en genetica behoren tot de belangrijkste factoren die de teint en de intensiteit van depigmentatie van de huid beïnvloeden en hierdoor onesthetische gevolgen veroorzaken door overmatige ophoping van melanine. In de loop der tijd wordt de huidskleur onregelmatig en gelokaliseerde bruine vlekken verschijnen.

Speciaal ontwikkeld voor de huid met pigmentatieproblemen. Verrijkt met het gepatenteerde [meso]white complex®, een exclusief complex van actieve ingrediënten met een driedubbele werking:

- Egalisering en luminositeit: Vernieuwt het celvernieuwingsproces, voorkomt de ophoping van melanine, egaliseert, verheldert de huidteint en vermindert de verschijning van bruine vlekken.

- Anti-aging en hydratatie: Verbetert de barrièrefunctie van de huid, minimaliseert de poriegrootte en vermindert rimpels en fijne lijntjes.

- Preventie en bescherming: Heeft een krachtige antioxiderende werking en garandeert maximale bescherming tegen UVA en UVB stralen (SPF50) en vervuiling.

Mesoestetic®-oplossing: ultieme W +

Utimate W + is een cosmeceutische lijn bestaande uit maar liefst negen actuele en orale producten met een verhelderend, perfectionerend effect, ontworpen om het verschijnen van donkere vlekken en kleine rimpels te voorkomen en aanzienlijk te verminderen, voor een stralende, zachte huid. het melanine syntheseproces.

De ultieme W + behandelingslijn is ideaal als co-adjudant in anti-aging behandelingen met energy C, collagen 360º, stem cell, Radiance-DNA, Mesoéclat, depigmenteringsbehandeling Cosmelan,  Mesopeel en mesotherapie met mesohyal van mesoestetic® .