t

The professional depigmentation treatment
Odoo image and text block

 COSMELAN  
   Pigment, de rimpel van de toekomst

De wereldwijde n°1 depigmentatiebehandeling.   

Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid.

Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden huidvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.  U krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid. 

Cosmelan is al 25 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.  Cosmelan is de  enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

Alle producten en behandelingen van Mesoestetic® zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd. Het Mesoestetic® netwerk vormt met andere woorden een belangrijke meerwaarde voor elk instituut: Geen grote investering maar maximaal resultaat, hoge rendabiliteit én gegarandeerd tevreden klanten. 

Video Cosmelan

 
 
Resultaten

 

Odoo CMS - a big picture
Odoo CMS - a big pictureHome Treatment  


Odoo image and text block

Ultimate W+  

Complete lijn van 9 producten gemaakt van een unieke combinatie van actieve ingrediënten. Het is een lijn ontworpen om het verschijnen van donkere vlekken en fijne rimpels te voorkomen en aanzienlijk te verminderen. Geeft de huid verbeterde uitstraling en zachtheid.

Ultimate W + is een cosmeceutische lijn verrijkt met het [meso] white-complex, een uniek complex op basis van actieve ingrediënten met een drievoudige werking:

Whitening en Lightening: het remt de enzymen die betrokken zijn bij de melaninesyntheseprocessen, terwijl het tegelijkertijd de celvernieuwing stimuleert, het verwijderen van melanineophoping. Het maakt de huidskleur uniform en verlicht het, waardoor het uiterlijk van donkere vlekken wordt verzacht.

Anti-aging en hydraterende: verbetert de natuurlijke huidbarrière. Het minimaliseert de poriegrootte en vermindert rimpels en fijne lijntjes.

Preventief en beschermend: krachtige antioxiderende werking. Het beschermt tegen UV-stralen en vervuiling.