Odoo image and text block

Stem Cell 

REGENEREREND EN HERSTELLEND EFFECT

Stem Cell is een Cosmeceutische lijn van Mesoestetic® met een hoge concentratie plantaardigestamcellen, afkomstig van de zeldzame Zwitserse appelboom.

- Stimuleert de celregeneratie.

- Verstevigt het bindweefsel.

- Verbetert de huidkwaliteit en -textuur.

Het stamcelextract dat de Stem Cell bevat, reageert op onze eigen derma- en epidermale huidcellen  waardoor het effectief beschermt, reactiveert en regenereert.  Op die manier krijgt u een onmiddellijk anti-aging en anti-rimpel effect op uw huid.

VOOR WIE?  
Voor de verslapte, gevoelige en reactieve huid, van 40 tot 55 jaar.

EFFECT:
Regenererend en herstellend effect.

TE COMBINEREN MET:  
Een Mesopeel of Cosmelan behandeling voor de reactieve huid. 
Mesoestetic®-oplossing: Stem Cell

De Stem Cell-lijn omvat een professionele behandeling en 4 producten voor thuisonderhoud en is ontworpen om te reageren op verouderingsaandoeningen in stadium III.

Het doel van stem cell is om de levensduur van huidcellen te beschermen, waardoor hun natuurlijke autoherstelcapaciteit verbetert. De hoge concentraties in plantencelextracten van alle stamcellijnen bieden het ook de kracht om te reageren op tekenen van geavanceerde fotogeneratie en het herstellen van huiden die zijn beschadigd door intrinsieke factoren, huidstress of agenten in de omgeving.

"Capsuled-nanotechnology": de werkzame stof wordt in liposomen geleverd om de penetratie van de huid te verbeteren en de resultaten te optimaliseren. Bij het uitvoeren van een sequentiële anti-verouderingsbehandeling, kan Stem Cell worden gecombineerd met energy C, collagen 360° en Radiance-DNA.

Dankzij zijn zeer herstellende eigenschappen is Stem Cell ook de ideale aanvulling voor behandelingen met mesopeel.

Door globaal te handelen op zeer geavanceerde tekenen van veroudering, is stamcel de ideale synergetische aanvulling van een mesotherapiebehandeling met mesohyal.

Keert het afbraakproces van de cel om, door de structuur van het huidweefsel te regenereren. Voor een gladdere huid, met meer elasticiteit.


// Behandeling ontworpen om te reageren op veroudering esthetische aandoeningen in stadium III. 

// Maximale concentraties van stamcellen uit plantenextracten.

// Hightechbehandeling met celregenererende, vernieuwende, herstellende en anti-rimpeleigenschappen.

// Exclusief applicatieprotocol voor de schoonheidssalon.

// Kan worden gecombineerd met de meest geavanceerde technologieën: elektrodraining, radiofrequentie + fototherapie en elektroforoporatie.